Facebook
5.000 TL ve Üzeri Siparişlerde Hayat Ağacı Kolye Hediye

Pırlanta Tektaş Yüzük Satın Alırken Dikkat Edilecekler


Pırlanta tektaş yüzük alışverişlerinizi Amare Pırlanta ayrıcalıkları ile yapıyor olsanız da kafanızda pek çok soru işareti ile pırlantaları sorgularsınız. Bu durumda en sevdiklerinize bir pırlanta satın almadan evvel nasıl bir seçim yapacağınızı iyice araştırmalısınız. Amare Pırlanta olarak sizlere sadece en kaliteli pırlantaları değil aynı zamanda pırlantalar konusunda en doğru bilgileri de sunuyoruz. İşte pırlanta satın alırken mutlaka dikkat etmeniz gereken detaylar!

Pırlanta satın alınırken en önemli şey 4C kuralına uymaktır. İngilizcede 4C olarak adlandırılan detaylar şu şekildedir.

  • Cut – Kesim
  • Carat – Karat
  • Clarity – Berraklık
  • Colour – Renk

 

Yukarıda ifade edilen detaylara dikkat ederek bir pırlanta alışverişi yaptığınızda sizin açınızdan çok avantajlı bir tercih yapılmış olacaktır.

Pırlanta Tektaş Yüzük Alışverişinde Sertifika

Pırlanta tektaş yüzük alışverişlerinizi yaparken 4C kuralının yanı sıra sertifikalı bir ürün almanızın da oldukça önemli olduğunu ifade etmek gerekir. Sertifika pırlantanın orijinalliğini ve güvenilirliğini ortaya çıkarır. Bu nedenle sertifika olmaksızın satılan pırlantaların çok tercih edilmemesi gerekir.

Sertifikalı diye adlandırılan pırlantaların nereden sertifikalandırıldığı da oldukça mühimdir. IGI, GIA veya HRD gibi kuruluşlar tarafından sertifikalandırılmış pırlantalar çok daha tercih edilesidir. Amare Pırlanta olarak bu sertifikalara sahip ürünlerle sizlere en başarılı seçenekleri sunmayı arzu ediyoruz.

Pırlanta Fiyatları

Pırlanta tektaş yüzük satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri de şüphesiz fiyatlardır. Çünkü fiyatların bazen on binlerce lirayı bulduğu söylenebilir. Bu durumda siz değerli pırlanta müşterilerinin model beğenmeden evvel bir bütçe belirlemeniz daha doğru olacaktır. Bu sayede belirlediğiniz bütçeye uygun bir seçim yaparak pırlanta alışverişlerinize sağlıklı bir şekilde yön verebilirsiniz.

Alışveriş sırasında pırlantanın parıldamasına aldanmamanızı da öneriyoruz. Çünkü satış mağazalarındaki ışık manipülasyonları bazen yüzüklerin gereğinden fazla parlamasını ortaya çıkarır. Bu da insanların yanılmasına neden olur. Siz de bu tarz bir durum ile karşılaşmamak adına deneyimli bir pırlanta alıcısı gibi davranmalısınız. Böylelikle hem doğru ürünü seçmiş olacak hem de fiyatları ile bütçenizi çok da zorlamayacak bir tercihi yakalamanın ayrıcalığını yaşayabileceksiniz.