Facebook
5.000 TL ve Üzeri Siparişlerde Hayat Ağacı Kolye Hediye

Baget Yüzükler Nasıl Temizlenir?


Baget yüzükler ile şıklığınızı yansıtmak istiyorsunuz değil mi? Ancak yoğun kullanım nedeni ile satın aldığınız yüzükte ciddi bir kirlenme problemi yaşanıyor. Peki, bu durumda nasıl bir yol haritası izlemeniz gerekir? Pırlanta yüzüklerinizin temizliğini gerçekleştirmek amacı ile öncelikle yüzüğünüzün kirlenmesine neden olan durumları keşfetmelisiniz. Bazı yüzüklerin sabun gibi temizlik ürünleri nedeni ile kirlendiği bilinirken bazı yüzüklerin ise tozlanmadan kaynaklı olarak parlaklıklarını kaybettikleri görülür. Nedenini keşfedebildiğiniz kirlenmeyi gidermek amacı ile yapmanız gereken birbirinden farklı uygulamalar vardır.

Evde Yüzük Temizliği

Baget yüzüklerinizin evde temizlenmesi için saf su ve kuru bir bezden yararlanabilirsiniz. Suyun içine bıraktığınız yüzüğünüzü kaynatarak kirinden arınmasını sağlayabilirsiniz. Sonrasında kuru bez ile yüzüğü temizleyip parıltılı yüzüğünüzü kullanmaya devam edebilirsiniz. Evde temizlik pek çok insan tarafından çok yoğun bir şekilde tercih edilse de yüzüğün zarar göreceğinden çekinen bireyler için uzak durulması gereken bir yöntemdir.

Profesyonel Yüzük Temizliği

Pırlanta baget yüzük temizliği konusunda kaliteli bir seçimden yararlanmak istiyorsanız Amare Pırlanta’dan harika bir hizmet alabilirsiniz. En kaliteli seçenekleri sizlerle buluşturan ve bu yönü ile temizliğin kusursuzlaşmasına yardımcı olan uzmanlarımız ile yüzükleriniz daha parlak olacak! Peki, sizin için özel olarak sunulan bu hizmette neler var?

Yüzük Kontrolleri

Yüzüklerinizin kontrol edilerek kirlenme sonucunda herhangi bir zarar görüp görmediği incelenir. Kirlenmenin kalıcı bir hasara neden olmadığı anlaşıldığında bir sonraki aşama olan temizlemeye geçilir.

Temizleme Aşaması

Temizleme aşamasında yüzük arasında sıkışmış kirlerin yüzükten ayrılması vardır. Bu kirlerin giderilmesi için özel ekipmanlar kullanılırken yüzüğün zarar görmemesi oldukça önemsenir. Temizlik işlemi tamamlandıktan hemen sonra ise parlatma aşamasına geçilir.

Parlatma Aşaması

Amare Pırlanta’dan satın aldığınız baget yüzüklerin halka kısmı beyaz altından imal edilir. Altının kullandıkça parlaklığını kaybeden yapısı nedeni ile yüzüklerinizde bir parlaklık kaybı görülmesi muhtemeldir. Bu durumu ortadan kaldırmak adına uzmanlarımız parlatma işlemleri gerçekleştirir. Temizliğin her aşamasında baget yüzükler zarar görmesin diye ekstra önlemler alınır. Yüzüğünüz eski ihtişamına kavuştuğunda ise sizlere teslim edilerek görsel kusursuzluk yansıtılır!